В действията си вицепремиерът Валери Симеонов винаги е защитавал обществения интерес

...
В действията си вицепремиерът Валери Симеонов винаги е защитавал обществения интерес
Коментари Харесай

Цветанов: Симеонов винаги е работил за решаване на проблемите на хората с увреждания

В дейностите си вицепремиерът Валери Симеонов постоянно е защитавал публичния интерес и решение проблемите на хората с увреждания с увеличението на средствата, които би трябвало да бъдат заделени от страната, съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 Пети митинг с искане за оставката на Симеонов, тоалетна хартия хвърча по централата на НФСБ  БХК обмисля дело против Симеонов  ГЕРБ оферират Симеонов да не става ръководител на съвета за хората с увреждания
Изказването на Сименов, че Законът за хората с увреждания " беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си. Манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях ", Цветанов разяснява по този начин:

" Това са думи, които не би трябвало да излизат от човек, който заема сходна позиция ".

След сериозната оценка на думите на вицепремиера обаче председателят на парламентарната група на ГЕРБ добави:

" Имаше извинения, има диалози, които са водени сред всички участници в съдружния съвет. И, несъмнено, ние сме отправили съответните си забележки и апел да не вършим сходни изявления. Защото в случай че погледнем дейностите, даже и на вицепремиера Валери Симеонов, мога да кажа, че в дейностите си той постоянно е защитавал публичния интерес и решение проблемите на хората с увреждания с увеличението на средствата, които би трябвало да бъдат заделени от страната, с въпросните 150 милиона лв.. И да може фактически да се одобряват закони, които да подхождат на публичната поддръжка. "

Аз не считам, че има рецесия, която да е несъблюдение на задължения в управническа стратегия, задължения, които са свързани с съдружното ни съглашение. И това е повече едно преекспониране от тези, които са се забързали да идват на власт, без обаче да оферират опция и без да имат нужната социална поддръжка, сподели още в студиото на " Панорама " Цветан Цветанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР